Gearchiveerde pagina's
- Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg – Positief geteste bewoners

Bewoners van een instelling voor gehandicaptenzorg zijn vaak extra kwetsbaar bij een besmetting met het coronavirus. GGD’en houden daarom bij of een positief geteste persoon in een instelling voor gehandicaptenzorg woont. Zo kunnen maatregelen worden genomen wanneer dat nodig is.

Wordt niet meer bijgewerkt.

Bron: RIVM

Vanaf 1 januari 2023 wordt er door de GGD geen aanvullende informatie meer over mensen met een positieve coronatestuitslag verzameld. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

Positief geteste bewoners van gehandicaptenzorginstellingen door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van verpleeghuizen gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen 7 dagen. Omdat meldingen vertraagd binnen komen, zijn gegevens over de laatste dagen niet compleet. Daarom ontbreekt de lijn van het gemiddelde over de laatste 7 dagen in het laatste deel van de grafiek. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
0
  • Gemiddeld aantal over de voorafgaande zeven dagen
  • Aantal positief geteste bewoners van gehandicaptenzorginstellingen
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Gehandicaptenzorg – Locaties met positieve testen

We houden bij in hoeveel locaties voor gehandicaptenzorg ten minste één coronabesmetting is vastgesteld. Zo krijgen we een beeld van hoe snel het virus zich verspreidt in instellingen voor gehandicaptenzorg.

Gehandicaptenzorginstellingen met positieve testen

Deze kaart toont het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld.

Waarde van maandag 2 januari 2023 · Bron: RIVM

Locaties met positieve testen door de tijd heen

Deze grafiek toont het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek toont het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
  • Locaties met een positieve test

Bron: RIVM

Gehandicaptenzorg – Sterfte

Door bij te houden hoeveel bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg zijn overleden aan COVID-19, krijgen we een beeld van hoe de situatie in de instellingen is.

Overleden bewoners door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen 7 dagen. Omdat meldingen vertraagd binnen komen, zijn gegevens over de laatste dagen niet compleet. Daarom ontbreekt de lijn van het gemiddelde over de laatste 7 dagen in het laatste deel van de grafiek.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen 7 dagen. Omdat meldingen vertraagd binnen komen, zijn gegevens over de laatste dagen niet compleet. Daarom ontbreekt de lijn van het gemiddelde over de laatste 7 dagen in het laatste deel van de grafiek. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
0
  • Gemiddeld aantal over de voorgaande zeven dagen
  • Aantal overleden bewoners
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM