Gearchiveerde pagina's

CoronaMelder-app

De app CoronaMelder is in 2020 ontwikkeld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De app stuurde gebruikers een waarschuwing wanneer zij langere tijd in de buurt zijn geweest van iemand die positief is getest.

In februari 2022 werden veel maatregelen afgeschaft. Daarom is het nut van de CoronaMelder sterk verminderd. De app is vanaf 22 april 2022 gestopt en kan weer geactiveerd worden als het virus zich weer verspreid.

Wordt niet meer bijgewerkt.

De CoronaMelder is op 22 april 2022 gestopt. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

Waarschuwingen door de tijd heen

Deze grafiek laat per dag zien hoeveel (positief geteste) gebruikers van CoronaMelder andere app-gebruikers hebben gewaarschuwd.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat per dag zien hoeveel (positief geteste) gebruikers van CoronaMelder andere app-gebruikers hebben gewaarschuwd. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.

Bron: CoronaMelder