Ontwikkeling van het virus

Sterfte in 's-Hertogenbosch

Deze cijfers laten zien van hoeveel COVID-19 patiënten in deze gemeente gisteren aan de GGD gemeld is dat ze zijn overleden. Het werkelijke aantal overleden COVID-19 patiënten is waarschijnlijk hoger, omdat niet alle patiënten getest worden en er geen meldingsplicht geldt voor overlijden aan COVID-19.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 29 november. Wordt op dinsdag en vrijdag bijgewerkt.

Bron: RIVM

Gemelde aantal overleden COVID-19-patiënten

0
gelijk aan de vorige waarde

Dit getal toont het aantal COVID-19-patiënten in deze gemeente waarvan aan de GGD op één dag gemeld is dat ze zijn overleden. Een deel van de overlijdens is van eerdere dagen, die later zijn doorgegeven.

Waarde van dinsdag 29 november · Bron: RIVM

Totaal aantal overleden COVID-19-patiënten

207

Dit getal laat zien van hoeveel COVID-19-patiënten in deze gemeente in totaal is gemeld dat ze zijn overleden, sinds het begin van de meldingen.

Waarde van dinsdag 29 november · Bron: RIVM

Gemelde aantal overleden COVID-19 patiënten door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel COVID-19-patiënten gemeld is dat ze zijn overleden. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 7 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat zien van hoeveel COVID-19 patiënten gemeld is dat ze zijn overleden. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
0
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen zeven dagen
  • Meldingen overleden patiënten

Bron: RIVM

Disclaimer